Стали відомі підсумки дебатів між Трампом і Клінтон в США: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Стали відомі підсумки дебатів між Трампом і Клінтон в США: опубліковано відео

Стали відомі підсумки дебатів між Трампом і Клінтон в США: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У Вашингтонському університеті Сент-Луїса відбулися другі теледебати між кандидатом в президенти США від Республіканської партії мільярдером Дональдом Трампом і  кандидатом від Демократичної партії Хілларі Клінтон.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Руську службу "Бі-Бі-Сі".


Перед початком дебатів учасники відмовилися потиснути один одному руки. Насамперед Хілларі і Трамп стали обговорювати скандал, який розгорівся після того, як сплив запис 2005 року, на якому Трамп хвалиться, як він цілував жінок і хапав за інтимні місця.


Кандидат від Республіканської партії назвав те, що відбувалося, "жартом з роздягальні" і заявив, що його неправильно зрозуміли. Він також натякнув на події з екс-президентом США Біллом Клінтоном, чоловіком Хілларі Клінтон, який став учасником сексуального скандалу з практиканткою Білого дому Монікою Левінські.


Також на дебатах обговорювалися ділові електронні листи Хілларі Клінтон, які вона, перебуваючи на посаді державного секретаря США, відправляла з особистої пошти.


У 2015 році з'ясувалося, що, покинувши пост, Клінтон передала до Держдепартаменту всю свою робочу переписку, а особисту (більше 30 тисяч листів) видалила, за що була піддана жорсткій критиці.


Дональд Трамп пообіцяв, що, якщо стане президентом, прокуратура перевірить переписку його суперниці. "Ви були б у в'язниці", - заявив Трамп.


Кандидати також обговорили медичну реформу, яку в США називають Obamacare. Республіканець назвав її провальною, при цьому кандидат від Демократичної партії заявила, що після доопрацювання реформа буде функціонувати з новою силою.


Основними темами другого з трьох запланованих раундів теледебатів між кандидатами від республіканців і демократів стали також ІДІЛ, податки в США, етика державного діяча.


При цьому телеканал CNN оприлюднив у своєму Twitter результати онлайн-опитування, проведеного серед глядачів теледебатів.


Згідно з даними опитування, кандидат в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон перемогла на теледебатах свого конкурента, кандидата від республіканців Дональда Трампа.


За результатами опитування, перемогу Клінтон присудили 57% глядачів, в той час як Трампа віддали перевагу 34% опитаних.


По завершенню другого раунду дебатів кандидати все-таки потиснули один одному руки.




Як повідомляв ONLINE.UA,  перші теледебати кандидатів у президенти США Хілларі Клінтон (Демократична партія) і республіканця Дональда Трампа подивилася рекордна за останні 36 років кількість глядачів - 84 мільйони осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?