Вибори в Грузії: стала зрозуміла доля партії Саакашвілі
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибори в Грузії: стала зрозуміла доля партії Саакашвілі

Вибори в Грузії: стала зрозуміла доля партії Саакашвілі
Джерело:  online.ua

За підсумками підрахунку 99,9% голосів виборців на  парламентських виборах в Грузії, вже стало відомо, які партії будуть представлені в грузинському парламенті.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Центральної виборчої комісії Грузії.


Так, в парламенті Грузії будуть представлені правляча нині партія "Грузинська мрія" (48,6% голосів виборців), "Єдиний національний рух", колишня правляча партія, створена Міхеілом Саакашвілі (27,14% голосів виборців) і проросійська партія "Альянс патріотів Грузії".


Партія "Альянс патріотів Грузії" балансувала на межі подолання прохідного бар'єру, але в підсумку набрала 5% голосів виборців і зможе утворити фракцію з шести депутатів.


При цьому, за підсумками виборів за мажоритарною системою, в 50-53 одномандатних округах пройдуть другі тури виборів, призначені на 2 листопада.


Як повідомляв ONLINE.UA,  за результатами підрахунку 99,41% голосів на парламентських виборах в Грузії, проросійська партія "Альянс патріотів Грузії» не долала прохідний бар'єр.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?