Міністр оборони назвав американську зброю, яка потрібна Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Міністр оборони назвав американську зброю, яка потрібна Україні

Міністр оборони назвав американську зброю, яка потрібна Україні
Джерело:  online.ua

Міністр оборони Степан Полторак розповів про те, яка  летальну зброю з США  необхідна українській армії і поділився своїми міркуваннями про те, коли відповідне рішення може бути прийнято в США.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Полторака « Лівому берегу ».


«Летальну зброю ми отримаємо тоді, коли буде прийнято остаточне рішення в Сполучених Штатах, виконані всі передумови. Коли саме це станеться, відомо тільки США», - сказав Полторак.


«Думаю, що рішення за президентом Сполучених Штатів і Сенатом. Що стосується порядку взаємодії, ми будемо просити те, що потрібно в першу чергу, як це було і з нелетальною зброєю», - додав міністр оборони.


Відповідаючи на питання, що потрібно в першу чергу, глава Міноборони сказав: «Засоби повітряної оборони, протитанкові ...».


Як повідомляв ONLINE.UA, міністр оборони США Ештон Картер заявив в кінці вересня, що  Вашингтон поки що продовжує розглядати питання про надання Україні оборонної летальної зброї, незважаючи на те, що 22 вересня Палата представників США вже прийняла законопроект, який передбачає поставки в Україну літальних озброєнь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?