Українці потрапили в ДТП у Росії, багато постраждалих
Категорія
Світ
Дата публікації

Українці потрапили в ДТП у Росії, багато постраждалих

Українці потрапили в ДТП у Росії, багато постраждалих
Джерело:  online.ua

Українці потрапили в серйозну дорожньо-транспортну пригоду на 443-му км траси Санкт-Петербург - Невель в Псковській області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу УМВС Росії по Псковській області.
У неділю, 9 жовтня, близько 6.30, 31-річний водій мікроавтобуса "Фольксваген" під час прямування з Києва до Санкт-Петербурга вибрав небезпечну швидкість руху, не впорався з керуванням, наїхав на металеву огорожу і з'їхав в правий придорожній кювет.
У мікроавтобусі знаходилися дев'ять осіб - сім пасажирів і два водії, громадяни України. В результаті аварії постраждали п'ятеро людей. З травмами різного ступеня тяжкості вони були доставлені в лікарню.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в Києві на вулиці Васильківській сталася масштабна аварія: водій Volvo збив двох людей на пішохідному переході, вилетів на зустрічну смугу і розбив п'ять машин.
У мережі опубліковано відео з місця масштабної аварії в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?