У Путіна відповіли на незвичайно жорстку заяву президента Франції
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна відповіли на незвичайно жорстку заяву президента Франції

У Путіна відповіли на незвичайно жорстку заяву президента Франції
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін збирається з візитом до Франції, незважаючи на  заяву французького президента Франсуа Олланда про те, що він не впевнений у своєму бажанні зустрічатися з главою РФ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.


"Підготовка до візиту Путіна до Парижа триває", - заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.


На прохання прокоментувати висловлювання президента Франції Франсуа Олланда, які були сприйняті як сумнів в необхідності зустрічі з російським лідером, Пєсков сказав: «Ми ніякої офіційної інформації з цього приводу не маємо, триває підготовка до майбутнього візиту Путіна до Парижа, заплановані переговори в Єлисейському палаці».


Пєсков також заявив, що триває підготовка до зустрічі «нормандської четвірки» щодо врегулювання конфлікту на Донбасі.


«Підготовка ведеться. У міру того, як вона буде фіналізуватися, ми надамо інформацію про можливі терміни переговорів», - повідомив прес-секретар Путіна.


Відзначимо, в «нормандську четвірку» входять лідери України, Росії, Франції та Німеччини.


Раніше президент Франції Франсуа Олланд жорстко розкритикував дії російських військ в Сирії, які призводять до загибелі великої кількості людей. Олланд також повідомив, що не впевнений, чи хоче зустрічатися з президентом РФ Володимиром Путіним, як це планувалося 19 жовтня.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в соцмережах обговорюють новину про те, що Росія в Радбезі ООН наклала вето на резолюцію Франції про припинення вогню в Алеппо, і відзначають, що президент РФ Володимир Путін цим вето засудив себе до трибуналу.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?