Перепалка Порошенко зі студентом: з'явилася скандальна подробиця про хлопця
Категорія
Події
Дата публікації

Перепалка Порошенко зі студентом: з'явилася скандальна подробиця про хлопця

Перепалка Порошенко зі студентом: з'явилася скандальна подробиця про хлопця

Студент, який задав президентові Петру Порошенко питання про те, скільки триватиме АТО на Донбасі

 і коли на війну підуть діти глави держави, зловили на контактах з відомим антиукраїнським блогером Анатолієм Шаріем..


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Мирослава Олешко.


"Я ж казав, що так буде! Студент, який поставив дурне питання Президенту, виявився ватником провокатором, який під кінець видав інтерв'ю своєму "кумиру" пропагандисту Кремля Толiку Шарію. Ну що, патріоти зрадофіли, які єхидно захоплювалися цим хлопчиною, і ображали Президента - ви облажались. Облажалися так само, як колись і з Савченко", - написав він, додавши, що студент навчається не в університеті ім. Тараса Шевченка, а в КПІ.


У мережі ця новина викликала жваве обговорення. Боєць бригади швидкого реагування Нацгвардії України

Харитiн Старський

зазначив, що на прикладі перепалки студента з президентом українці познайомилися із безглуздою інформаційною бомбою.


"Студент, який задав ''сенсаційне'' питання президенту, виявився звичайним ватним тролем і близьким другом Шарія. Ну і я ''для поржати'' перечитую коментарі всіх тих, хто захищав його пару днів назад. Вітаю, котяки, вами скористалося Ольгино. На цьому практичному прикладі ви познайомилися з типовою інформаційною бомбою - абсолютно безглуздою, висмоктаною з пальця і ​​з штучно роздутою актуальністю. Саме так воно і працює", - написав він у Facebook.


"Крисяни все, що їм не подобається, називають фашизмом. Ми всіх, хто нам не подобається, хочемо послати в АТО. Забуваючи, що війнуха - це не чистилище, це вкрай відповідальна робота, якою повинні займатися професійні силовики. Нагадую - я твердо переконаний, що владу треба критикувати і ставити їй питання, тому що так працює демократія і громадянське суспільство. Але при цьому я сильно сумніваюся, що якщо старший син президента піде на війну, диванні батальйони масово ломануться до військоматiв", - додав боєць.


Галина Задворная

: "А в академвідпустку на рік? Потім довчиться. Якщо це чм* так рветься закінчувати війну, так дайте таку можливість, на передовій..."


Mykhaylo Bogdan

: "Що і треба було довести".


Dmitry Povkh

: "Які студенти у нас ряджені постійно".


Анастасія Кропельницька

: "Диванний батальйон приготує побільше попкорна в очікуванні хліба і видовищ під назвою "Зведення з VIP батальйонів".




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

перепалку президента зі студентом прокоментував легендарний український снайпер-доброволець, харківський суддя Олександр Мамалуй

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?