До урагану на Гаїті додалася ще одна біда, число жертв стрімко зростає
Категорія
Світ
Дата публікації

До урагану на Гаїті додалася ще одна біда, число жертв стрімко зростає

До урагану на Гаїті додалася ще одна біда, число жертв стрімко зростає
Джерело:  Reuters

Кількість загиблих від  урагану "Метью" на території Гаїті  вже перевищило тисячу осіб, люди гинуть не тільки від наслідків стихії, а й від епідемії холери, що розгорілася.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
Як передають в ООН, влада Гаїті вирішила ховати багатьох жертв урагану в спiльних  могилах, тому що не встигає впоратися з кожним окремим випадком.
Деякі люди померли від спалаху холери, яка сталася внаслідок важкої гуманітарної ситуації в регіоні. Влада зосереджена на забезпеченні поставок чистої води, продуктів харчування і медикаментів.
Станом на ранок 10 жовтня офіційно підтверджена смерть 336 осіб. Відзначається, що підрахунки йдуть повільно, так як чиновники зобов'язані відвідати кожне селище, звідки прийшли дані про смерть, щоб підтвердити фатальні випадки.
Раніше в ООН повідомили, що від урагану на Гаїті, країні з 10-мільйонним населенням, постраждали понад 1,4 млн осіб.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явилося відео смертоносного урагану "Меттью", зроблене з космосу, фахівцями Національного аерокосмічного агентства США (НАСА).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?