З'явився гучний компромат на соратників Єфремова, які здавали Луганськ сепаратистам
Категорія
Події
Дата публікації

З'явився гучний компромат на соратників Єфремова, які здавали Луганськ сепаратистам

З'явився гучний компромат на соратників Єфремова, які здавали Луганськ сепаратистам
Джерело:  online.ua

Соратник  екс-нардепа від Партії регіонів Олександра Єфремова, колишній мер Луганська Сергій Кравченко активно брав участь у захопленні міста сепаратистами, зокрема будівлі СБУ.


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів луганський політик і громадський активіст, нині - депутат і секретар Сєвєродонецької міськради Григорій Пригеба.


"Після того, як 6 квітня (2014 року, - ONLINE.UA) сепари взяли СБУ, була нарада у губернатора Болотських. І Гуславський там був (Володимир Гуславський - начальник УМВС України в Луганській області, - ONLINE.UA). Кравченко там сидів - прикидавля простачком. А я запитав: "Сергію Івановичу! Як таке могло статися, що навколо СБУ за день виникли справжні укріплення?" І Кравченко сидів там, заїкався", - сказав Пригреба.


Політик також детально розповів, які укріплення зводилися навколо СБУ.


"Там ці загородження, щити спорудили вже на ранок, шин навезли. Хто організовував? Кравченко з заступником своїм Манолісом Пілавовим (нинішнім "главою адміністрації" окупованого Луганська, - ONLINE.UA)! Комунальники звезли всі шини, пісок, щити. Привезли з ЕЛУ ( ДКП "Експлуатаційно-лінійне управління автошляхів", - ONLINE.UA) - воно в кілометрі від СБУ, у в'язниці на Московській. Дошки, метал звідти везли, менти пропускали. Зварювання там робили. За два дні все забарикадували, поставили протитанкові "їжаки", потім обплели колючим дротом", - пояснив Прігреба.


За його словами, сепаратисти підвезли туди солярку, щоб робити коктейлі Молотова при спробі "викурити" їх з будівлі СБУ.


"І начальник ЕЛУ автодоріг Гайдаш брав в цьому активну участь (сьогодні Ігор Гайдаш очолює "управління забезпечення життєдіяльності" міста Луганська, - ONLINE.UA). І ще: уявіть, дві тонни солярки туди завезли, спеціально, щоб робити коктейлі Молотова", - сказав луганський політик.


На питання, звідки він все це знає, Пригреба відповів: "У мене ж там інформатори свої були, шість чоловік - навіть жили в наметах в облдержадміністрації".



Нагадаємо, що колишній лідер фракції Партії регіонів  Олександр Єфремов разом зі своїм ставлеником на пост мера Луганська Сергієм Кравченком заплатили три мільйони доларів комуністу Спиридону Кілінкарову за його відмову від перемоги на виборах градоначальника в 2010 році.


Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Мер Луганська допомагав сепаратистам робити коктейлі Молотова - депутат з Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?