У Путіна зробили нове важливу заяву про переговори по Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна зробили нове важливу заяву про переговори по Донбасу

У Путіна зробили нове важливу заяву про переговори по Донбасу
Джерело:  interfax.com.ua

Прес-секретар  президента РФ Володимира Путіна  Дмитро Пєсков заявив, що підготовка до саміту "нормандської четвірки" триває, про можливі терміни його проведення буде оголошено пізніше.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс-Україна".

"Підготовка ведеться, у міру того, як вона буде фіналізувати, ми надамо вам інформацію про можливі терміни проведення", - сказав Пєсков журналістам.

Відзначимо, що під час зустрічі "нормандської четвірки" (Україна, Росія, Франція, Німеччина) буде обговорюватися питання врегулювання конфлікту на Донбасі.

Нагадаємо, що після затримання в Криму "українських диверсантів" президент РФ Путін заявив про безглуздість зустрічі в "нормандському форматі".

Однак пізніше Пєсков зазначив, що  "нормандський формат" продовжує існувати, незважаючи на відсутність прогресу у врегулюванні ситуації на Донбасі.

Як повідомляв ONLINE.UA, глава МЗС України Павло Клімкін заявив, що  зустріч в "нормандському форматі" за участю президентів України Петра Порошенка і Росії Володимира Путіна може відбутися тільки при виконанні ряду умов з боку РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?