Українi порадили, що їй робити з друзями Кремля на Заході: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Українi порадили, що їй робити з друзями Кремля на Заході: з'явилося відео

Українi порадили, що їй робити з друзями Кремля на Заході: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Економіст Борис Кушнірук дав пораду, що робити Україні в разі приходу до влади в США, Німеччині та Франції проросійських політиків.
Про це він розповів у своєму блозі на ONLINE.UA.


"Що ж робити Україні? В першу чергу, займатися собою. Чим швидше ми будемо проводити реформи, чим будуть вони радикальніші, тим більше ми зможемо внутрішньо бути сильнішими. І тим більше ми зможемо протистояти цьому тиску з боку Росії, при тому, що потрібно розуміти – в політиці ніколи не буває ані вічних друзів, ані вічних ворогів. Тому те, що на Заході можуть зараз перемогти сили, які займають, відверто кажучи, антиукраїнську позицію, не означає, що це назавжди", - вважає економіст.


На його думку, в разі агресивних дій Кремля, політики, які вважаються проросійськими, можуть зайняти більш жорстку позицію щодо РФ, ніж нинішні західні лідери.


"Очевидно, що, якщо Росія почне якісь агресивні дії, то це викличе теж зростання критики з боку Заходу. І в якийсь момент ті політичні сили, які займали проросійську позицію, несподівано можуть зайняти значно більш жорстку позицію, ніж це робили Меркель, Олланд чи Барак Обама. В цьому випадку може так статися, що Трамп, попри те, що він сприймається нами як негативний персонаж, який буде займати куди більш проросійську позицію, у певний момент може діяти проти Москви. Навіть у жорсткішій формі, ніж це робив Обама", - зазначив Кушнiрук.



Більше  читайте в блозі Бориса Кушнірука на ONLINE.UA: На Заході можуть перемогти "друзі Путіна", але Росії це не допоможе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?