Бойовики ЛНР зігнали масовку на мітинг проти ОБСЄ: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР зігнали масовку на мітинг проти ОБСЄ: з'явилося фото

Бойовики ЛНР зігнали масовку на мітинг проти ОБСЄ: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ЛНР  збирають «мітинг» в Луганську нібито проти розгортання в зоні АТО поліцейської місії Організації з безпеки і співпраці в Європі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ЛІГА.net.


Як заявило джерело видання в окупованому Луганську, «мітинг» став збиратися о 10:00 на Театральній площі.


"Зганяють студентів. За всіма вузами пройшло розпорядження про те, щоб в обов'язковому порядку було "забезпечено кількість" для акції проти поліцейської місії", - розповіло джерело.


За його даними, студентів налякали "проблемами зі здачею іспитів" в разі неявки на акцію бойовиків.


Видання зазначає, що інформація також підтверджена з трьох незалежних джерел.


За даними ЗМІ, завдяки таким акціям ватажки бойовиків мають намір показати спостерігачам ОБСЄ, що мирні жителі нібито виступають проти введення поліцейської місії на Донбас.


Ще в середині липня 2016 року розвідка повідомила про те, що командування бойовиків, підконтрольне армії РФ, запланувало "тренування" для жителів тимчасово окупованих районів Донбасу з "беззбройної протидії збройній міжнародній миротворчій місії" в разі її введення на схід України.


При цьому сепаратистські видання вже публікують фото «багатотисячного мітингу» нібито проти збройної місії ОБСЄ, який почався в Луганську.



Як повідомляв ONLINE.UA,  бойовики так званої ДНР звинуватили спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в договорі з військовослужбовцями Збройних сил України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?