Опубліковано відео бійки з фанатами Росії в Одесі
Категорія
Події
Дата публікації

Опубліковано відео бійки з фанатами Росії в Одесі

Опубліковано відео бійки з фанатами Росії в Одесі
Джерело:  online.ua

В Одесі 9 жовтня біля Будинку профспілок на Куликовому полі сталася бійка під час проросійського мітингу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на одеське видання « Волна ».


За інформацією видання, проросійськи налаштовані громадяни, переважно пенсіонери, виступали на мітингу з промовами про "карателів" і "хунту".


При цьому на заході були присутні також проукраїнські активісти. Спершу між ними і проросійськими пенсіонерами вибухнула словесна перепалка, яка згодом переросла в бійку.


Відзначається, що в сутичці брали участь в тому числі співробітники поліції. Правоохоронці затримали одного з проукраїнських активістів, але практично відразу його відпустили.


Нагадаємо, 2 травня 2014 року внаслідок вуличних боїв і пожежі в Будинку профспілок, який знаходиться на Куликовому полі в Одесі, загинули 48 осіб, згідно з офіційними даними.



Як повідомляв ONLINE.UA,  на День міста в Одесі 4 вересня відбулась бійка між проросійськи налаштованими одеситами і активістами "Правого сектора".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?