Відома німецька компанія покарала окупантів Криму
Категорія
Події
Дата публікації

Відома німецька компанія покарала окупантів Криму

Відома німецька компанія покарала окупантів Криму
Джерело:  Крим.Реалії

Через санкції проти  окупованого Росією Криму  німецька компанія Siemens заборонила використовувати свої турбіни на території півострова.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Крим. Реалії".


Заступник глави українського Мін'юсту Сергій Пєтухов за результатами спілкування з європейськими чиновниками прокоментував ситуацію з німецькою компанією Siemens, в обхід санкцій могла поставити свої турбіни для двох споруджуваних в окупованому Криму електростанцій.


"У контракт німецької фірми внесені пункти, які забороняють використовувати ці турбіни на території Криму. Ми, зі свого боку, продовжимо моніторинг цієї угоди", - сказав Пєтухов.


ЄС, у свою чергу, оновлює своє інформування бізнес-структур: під час підписання контрактів з Росією, в них буде вписано положення, що обмежує використання товарів і технологій, передбачених санкціями, на території Криму.


Як повідомляв ONLINE.UA,  США розмірковують над запровадженням додатакових економічних санкцій проти Росії  у відповідь на дедалі частіші удари росіян і армії Асада в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?