Кадиров виклав відео нової дитячої бійки з їдким коментарем
Категорія
Світ
Дата публікації

Кадиров виклав відео нової дитячої бійки з їдким коментарем

Кадиров виклав відео нової дитячої бійки з їдким коментарем
Джерело:  online.ua

Глава Чечні Рамзан Кадиров на своїй сторінці в соціальній мережі опублікував відео бійки власних дітей і супроводив кадри саркастичним коментарем, натякаючи на  скандал навколо участі його дітей в боях без правил в Грозному.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram Кадирова.


«Я чисто випадково став свідком обурливого випадку! Шейх-Магомед і Шейх-Ахмад удвох напали на Адама. Вони повалили його на підлогу і жорстоко били. Моєму здивуванню і обуренню не було меж», - написав Кадиров.


«Мало того що діти, а чесно кажучи, не діти, а малятка, беруть участь у справжній битві, так на них немає шоломів із захисною сіткою», - додав Кадиров.


За його словами, діти вийшли «на стежку війни» без страховки, розписок батьків, медичних довідок, бандажів, жилетів, накладок на коліна і іншої амуніції.


«Мені незрозуміло, чим зайняті всі федерації, їх керівники? Насамперед прийшла в голову думка звернутися за підтримкою до судових інстанцій аж до Європейського суду з прав людини. Але ... Подумав, трохи охолов, зрозумів, що нічого не поробиш, адже діти мої і бій у них між собою. Це їх вибір, відповідний, як Адам стверджує, правам дитини! Але дорослі дядьки цей вибір ігнорують!» - поіронізував Кадиров.



Як повідомляв ONLINE.UA, 4 жовтня в Грозному відбувся Турнір Grand-Prix Akhmat 2016, в рамках якого пройшли три дитячих боя за участю синів Рамзана Кадирова (10, 9 і 8 років).


При цьому президент Союзу ММА Росії Федір Ємельяненко засудив дитячі поєдинки, заявивши, що «за фактом глядачі побачили реальні бої», хоча дітям до 12 років не дозволяється виступати за правилами ММА.


Після цього депутат Державної думи РФ, двоюрідний брат Кадирова Адам Делімханов закликав Ємельяненко «відповісти за свої слова».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?