У Житомирі жорстоко побили рабина з Ізраїлю: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У Житомирі жорстоко побили рабина з Ізраїлю: з'явилися подробиці

У Житомирі жорстоко побили рабина з Ізраїлю: з'явилися подробиці
Джерело:  interfax.com.ua

У Житомирі невідомі жорстоко побили рабина Менделя Дойча з Ізраїлю.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс-Україна", який цитує головного рабина Києва та України Моше Реувена Асмана.

Побитого похилого рабина без свідомості і з травмами голови доставили 7 жовтня в Житомирську обласну лікарню.

Згодом було встановлено, що потерпілий 63-річний громадянин Ізраїлю, який 5 жовтня прибув в Україну і перебував у знайомого в Житомирському районі. В ході досудового розслідування встановлено, що потерпілого виявили перехожі близько 8:00 біля залізничного вокзалу в несвідомому стані. Попередньо, у чоловіка були діагностовані закрита черепно-мозкова травма та забої головного мозку.

"Зараз лікарі в Ізраїлі продовжують боротьбу за його життя. Хочу висловити глибоку вдячність і благословення доктору Едуарду Майберг, який організував кращих українських нейрохірургів, а також директору інституту нейрохірургії професору Педаченко, кращі фахівці якого провели дві складні операції, завдяки яким стан рабина Дойча стабілізувався і стало можливим транспортувати його до Ізраїлю ", - сказав Асман.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

У свою чергу, як повідомляє місцеві ЗМІ з посиланням на прес-секретаря патрульної поліції Житомира Діани Корчевного, правоохоронцям по спецлінії розповіли про "особистості єврейської національності з численними побоями і без свідомості", який лежить недалеко від вокзалу.

Поліцейські надали чоловікові в хасидської одязі першу допомогу, зафіксувавши на тілі потерпілого ножові поранення. Документів при ньому не було.

"У чоловіка єврейської національності були зафіксовані перелом носа, вибиті зуби і численні гематоми. У несвідомому стані постраждалого було доставлено до ЦМЛ №1 міста Житомир", - заявила Корчевна.

За її словами, випадкові свідки припускають, що на рабина напали в Житомирі з метою пограбування.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Києво-Святошинському районі Київської області  двоє чоловіків побили дівчину пакетом з цеглою, в результаті чого вона в тяжкому стані потрапила в реанімацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?