Нехай клянеться на Біблії: соцмережі обговорюють другі дебати Трампа і Клінтон
Категорія
Світ
Дата публікації

Нехай клянеться на Біблії: соцмережі обговорюють другі дебати Трампа і Клінтон

Нехай клянеться на Біблії: соцмережі обговорюють другі дебати Трампа і Клінтон
Джерело:  online.ua

У соцмережах продовжують обговорювати  другі теледебати між кандидатом в президенти США від Республіканської партії мільярдером Дональдом Трампом і кандидатом від Демократичної партії Хілларі Клінтон, які відбулися в Вашингтонському університеті Сент-Луїса.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.


"Коли кандидату в президенти приблизно 70, а кандидату у віце приблизно 60, причому з обох сторін і всіх це влаштовує - це багато що говорить про медицину в країні. Людям належить 8 (коли останній раз був один термін?) років складної роботи і країна в них не сумнівається", - написав журналіст Антон Швець в Facebook.


Ігор Діклевіч: Рейгану, по-моєму, навіть більше було перед президентством. Правда, в кінці другого терміну настав маразм, але то таке.


Oleksandr Nogai: А так чо, саме консенсус на літніх, щоб з великою ымовірністю один термін. Ще два терміни демократів слони вже не переживуть.




Як повідомляв ONLINE.UA,  перші теледебати кандидатів у президенти США Хілларі Клінтон (Демократична партія) і республіканця Дональда Трампа подивилася рекордна за останні 36 років кількість глядачів - 84 мільйони осіб.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?