Україна відпустила в Москву сепаратиста, який міг багато розповісти про Єфремова - депутат
Категорія
Події
Дата публікації

Україна відпустила в Москву сепаратиста, який міг багато розповісти про Єфремова - депутат

Україна відпустила в Москву сепаратиста, який міг багато розповісти про Єфремова - депутат
Джерело:  online.ua

Україна не перешкоджала втечі в Росію  луганського сепаратиста, екс-депутата Луганської обласної ради Арсена Клінчаєва, який міг би багато розповісти про діяльність заарештованого за підозрою в посяганні на територіальну цілісність України екс-регіонала Олександра Єфремова.


Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив Григорій Пригеба, луганський політик і громадський активіст, нині - депутат і секретар Сєвєродонецької міської ради.


"На початку червня  Володимир Ландик дав в Генпрокуратурі свідчення про роль Єфремова в здачі Луганська сепаратистам. Що ви могли б до них додати?», - запитав Пригебу журналіст.


«Я б міг би розповісти те ж саме. Та тільки - що з того? І до мене приїжджали з Генеральної прокуратури. Я сказав: "Ну що я вам можу розповісти? Ви проє *али Клінчаєва, дали йому втекти до Москви! Ось з ким би поговорити про Єфремова!", - сказав Пригеба.


«Якби Клінчаєву загрожував термін 15 років, він би все про свого боса розповів», - додав депутат Сєверодонецької міськради.


Відзначимо, Арсен Клінчаєв в 2014 році був депутатом Луганської облради, саме він поставив російський прапор на Луганську обласну державну адміністрацію.


Після цього він довго жив у Києві. У 2014 і 2016 роках суд повертав справу Клінчаєва на доопрацювання в Генпрокуратуру.


Як повідомляв ONLINE.UA,  відомий український блогер Сергій Іванов розповів, що одіозний луганський сепаратист Арсен Клінчаєв, якому в Україні інкримінують низку злочинів, зміг без перешкод з боку СБУ та інших силовиків виїхати в Росію.


За словами Іванова, Клінчаєв знайшовся на ефірі на одному з російських телеканалів з лідером ЛДПР Володимиром Жириновським.


Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: Мер Луганська допомагав сепаратистам робити коктейлі Молотова - депутат з Донбасу

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?