Діти Порошенка і АТО: відомий боєць дав яскравий коментар
Категорія
Події
Дата публікації

Діти Порошенка і АТО: відомий боєць дав яскравий коментар

Діти Порошенка і АТО: відомий боєць дав яскравий коментар
Джерело:  online.ua

Відомий боєць АТО Василь Коряк прокоментував  перепалку між президентом України Петром Порошенком і студентом, який запитав главу держави, коли він відправить своїх дітей в зону бойових дій на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA Facebook Коряка.


Нагадаємо, що після зустрічі Порошенка зі студентами-істориками Національного університету імені Тараса Шевченка один зі студентів запитав, коли він відправить у зону АТО на Донбас своїх дітей. На це президент відповів, що його син уже повернувся з АТО і нагадав, що його молодшому синові 14 років.


"Про сина Порошенко, який не в АТО. Знову ж таки, скажу зі своєї дзвіниці колишнього командира опорника. Нах*ін би мені вперся син Турчинова, Порошенка чи когось ще з правителів? Ви, блд, хоч подумали, що б почалося на моєму опорнику? Скільки б тонн заліза летіло на голову? Або і так мало було? Скільки б було спроб проходу ДРГ? Ні, не тих, що зазвичай, а серйозних? Додатково ризикувати життями моїх хлопців, щоб вам на дивані було приємніше від того, що син Пороха нарешті в окопах? Та йдіть ви нах*й з такими пропозиціями", - написав Коряк.


Також він прокоментував передвиборну висловлювання Порошенка, яке йому часто пригадують в соцмережах.


"І щоб два рази не вставати. Чуваки, змініть пластинку. Придумайте щось свіженьке, цікаве і завзяте. Ну, реально ж переклинило вас з цим" обіцяв закінчити АТО за два тижні і збрехав ". Розумні ж пам'ятають, що фраза про ці лічені дні - вона з передвиборної риторики. А вибори у нас були в кінці травня 2014. Як тоді розвивалося АТО? Так непогано так. В день по місту звільняли, до середини липня майже розчленували ДНР і ЛНР, Луганськ в кільці і до осені будемо вдома ... А потім сталося те, що сталося. Раша, танки, РСЗО, псковська десантура і все інше. Згадали? Правда, розклад злегка змінився?", - зазначив боєць АТО.


Однак їх думки мережі розділилися: одні підтримують Василя, інші критикують.






Як повідомляв ONLINE.UA,  студента, котрий поставив президентові Петру Порошенку питання про те, скільки триватиме АТО на Донбасі і коли на війну підуть діти глави держави, викрили в контактах з відомим антиукраїнським блогером Анатолієм Шарієм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?