На окупованій Луганщині п'яний російський солдат убив жінку
Категорія
Події
Дата публікації

На окупованій Луганщині п'яний російський солдат убив жінку

На окупованій Луганщині п'яний російський солдат убив жінку

У неділю, 9 жовтня, в окупованому населеному пункті Кадiївка Луганської області п'яний російський військовий на своєму авто наїхав на місцеву жительку, в результаті чого жінка загинула.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ розвідки Міноборони України.
"9 жовтня в н.п. Кадiївка (колишній Стаханов) капітан ВС РФ зі складу гаубичного самохідного артилерійського дивізіону 7 окремої мотострілкової бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) ВС РФ скоїв наїзд на службовому автомобілі на місцеву жительку, в результаті чого вона загинула. Прибулий наряд дорожньої поліції т.зв. "МВС ДНР" встановив, що офіцер знаходиться в стані сильного алкогольного сп'яніння", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що при складанні протоколу військовослужбовець виявив опір, і заявив, що має "імунітет", тому що належить до збройних сил РФ, зокрема, прибув з 70 окремої мотострілкової бригади (Уссурійськ) 5 армії (Уссурійськ) Східного військового округу (Хабаровськ) ВС РФ, що і було задокументовано поліцейськими.
"З метою недопущення витоку чуттєвої ​​інформації, російський військовослужбовець був затриманий і доставлений в поліцейську дільницю. "Міністерство безпеки ДНР" вживає заходів щодо недопущення витоку інформації в т.ч. щодо обмеження кола осіб, які можуть ознайомитися з зазначеним протоколом", - додали в розвідці.
Як повідомляв ONLINE.UA,  бойовики так званої ЛНР збирають "мітинг" в Луганську нібито проти розгортання в зоні АТО поліцейської місії Організації з безпеки і співпраці в Європі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?