Франція оголосила, в якому випадку зійде до розмови з Путіним
Категорія
Світ
Дата публікації

Франція оголосила, в якому випадку зійде до розмови з Путіним

Франція оголосила, в якому випадку зійде до розмови з Путіним
Джерело:  interfax.com.ua

Глава МЗС Франції Жан-Марк Еро заявив, що зустріч президента країни Франсуа Олланда і його російського колеги  Володимира Путіна  відбудеться тільки в тому випадку, якщо під час обговорення Сирії і України останній буде говорити правду.

Про це Еро сказав в ефірі радіостанції "Франс Ентер", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс-Україна".

"Якщо президент республіки вирішить зустрітися з російським президентом, то не для світських бесід, а для того, щоб говорити правду", - заявив глава МЗС Франції.

Еро також підкреслив, що рішення про можливу зустріч Олланду належить приймати, "з огляду на ситуацію в Алеппо і Сирії".

Як повідомляв ONLINE.UA, 19 жовтня Путін має намір відвідати Францію і обговорити з французьким колегою ситуацію в Україні, а також стан справ в Сирії. Президент Франції  Франсуа Олланд заявив, що не певен у тому, що захоче зустрітися з Путіним.

У відповідь на це  у Путіна заявили, что лідер РФ таки збирається з візитом у Францію, незважаючи на заяву Олланда.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?