Балада про піхоту: мережу підірвало нове епічне відео про бійців ВСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Балада про піхоту: мережу підірвало нове епічне відео про бійців ВСУ

Балада про піхоту: мережу підірвало нове епічне відео про бійців ВСУ
Джерело:  online.ua

У мережі з'явився новий соціальний ролик "Балада про піхоту", присвячений воїнам Сухопутних військ України, які захищають країну.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube.


"Армія - це не тільки передова і підготовка військових. Не менш важлива підтримка суспільства. Командування СВУ звернулося до Гната Коробко та Олександру Копило з K & K Group з проханням допомогти в налагодженні комунікації з громадськістю. Початком нашої співпраці став цей ролик, який використаний у повному обсязі на волонтерських засадах. Це вражаюча колосальна робота. Хочу подякувати всім, хто взяв участь в його створенні ", - сказав заступник командувача Сухопутних військ ЗС України полковник Олександр Голоднюк


"У ролику показані прості речі і справжні люди: солдати і офіцери Сухопутних військ України. Це не супергерої з фільмів. Коли ти спілкуєшся з ними, бачиш звичайних хлопців. Але є речі, які виділяють їх серед інших - справжні воля і дух. Це сила нашій армії. Хочеться також відзначити колосальний ентузіазм і згуртованість всіх учасників проекту, а це люди з різних сфер. Така консолідація ще раз доводить: ми змінюємося, змінюється країна ", - зазначив, у свою чергу, автор проекту Гнат Коробко.



У мережі високо оцінили новий ролик.





Як повідомляв ONLINE.UA, користувачі соціальних мереж  посміялися над стрільбою російських військових на навчаннях у Волгоградській області в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?