Помер лруг України: Порошенко прокоментував смерть знаменитого поляка
Категорія
Політика
Дата публікації

Помер лруг України: Порошенко прокоментував смерть знаменитого поляка

Помер лруг України: Порошенко прокоментував смерть знаменитого поляка

Президент Петро Порошенко прокоментував  смерть оскароносного польського режисера Анджея Вайди.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави держави.
"З сумом та болем дізнався про смерть великого сина польського народу і друга України Анджея Вайди. Від щирого серця висловлюю співчуття рідним і близьким. Світла пам'ять!", - написав Порошенко.
Нагадаємо, польський режисер помер увечері 9 жовтня у віці 90 років. Про причини смерті на даний момент не повідомляється.
Анджей Вайда - визнаний класик світового кіно. Майже за півстоліття роботи в кінематографі він зняв понад 40 художніх і телевізійних фільмів. Серед картин режисера - знамениті "Канал", "Попіл і алмаз", "Катинь". Творчість Вайди відзначено преміями "Оскар" (2000), "Сезар" (1982), численними нагородами Каннського, Венеціанського і Берлінського кінофестивалів.
Як повідомляв ONLINE.UA,  на 84-му році життя померла радянська і російська актриса Людмила Іванова, відома за роллю Шури у фільмі "Службовий роман".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?