Одіозного українського екс-міністра вже не розшукують: розгорається скандал
Категорія
Політика
Дата публікації

Одіозного українського екс-міністра вже не розшукують: розгорається скандал

Одіозного українського екс-міністра вже не розшукують: розгорається скандал

З сайту міністерства внутрішніх справ була знята інформаційно-статистична картка про розшук  екс-міністра екології Миколи Злочевського  за проханням Генпрокуратури.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.
Як розповів виданню директор департаменту з комунікацій МВС Артем Шевченко, інформація про припинення розшуку була внесена на підставі постанови про скасування державного розшуку Злочевського, надісланого з Генеральної прокуратури.
Постанова датована 20 вересня. Вона була прийнята департаментом з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки.


Журналісти звернулися за коментарями в ГПУ, але відповіді поки не отримали.
Нагадаємо, колишній міністр екології і природних ресурсів, заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Злочевський підозрюється в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368-2 КК України.
Як повідомляв ONLINE.UA, на початку липня  Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання Генеральної прокуратури і наклав арешт на 20 свердловин газодобувної компанії "Еско-Північ", що належить Злочевському.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?