Путін зробив гучну заяву про видобуток нафти
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін зробив гучну заяву про видобуток нафти

Путін зробив гучну заяву про видобуток нафти

Президент РФ Володимир Путін на спеціальній сесії 23-го Світового енергетичного конгресу  заявив, що Росія готова приєднатися до обмеження видобутку нафти і закликає до цього Організацію країн-експортерів нафти (ОПЕК).


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


"Росія готова приєднатися до спільних заходів щодо обмеження видобутку і закликає до цього інших експортерів нафти. Ми підтримуємо недавню ініціативу ОПЕК про фіксацію лімітів на видобуток і розраховуємо, що на засіданні ОПЕК в листопаді ця ідея втілиться в конкретні домовленості, давши позитивний сигнал ринкам і інвесторам ", - сказав Путін.


За його словами, це дозволить вгамувати "спекулятивну активність і уникнути нових коливань цін".


Також Путін заявив, що відповідально і передбачувано повинні себе вести не тільки експортери, а й споживачі енергоресурсів.


Як повідомляв ONLINE.UA, найближчий союзник Росії,  Білорусь, раптово вирішила підвищити вартість транзиту російської нафти через свою територію в середньому на 50%.  У Росії не погодилися з підвищеними тарифами на транзит нафти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?