Росіянам повернули популярні презервативи: соцмережі киплять
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіянам повернули популярні презервативи: соцмережі киплять

Росіянам повернули популярні презервативи: соцмережі киплять
Джерело:  online.ua

Частина  засобів контрацепції компанії Durex  знову буде продаватися в Росії, що викликало бурхливу реакцію у користувачів мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Росздоровнагляду.


Відзначимо, що з 16 червня 2016 року в РФ діяла заборона на продаж презервативів Durex в зв'язку з відсутністю у компанії необхідних експертиз і проблемами з реєстрацією виробів. Однак компанія перереєструвалася в Росздоровнагляді, і з 22 вересня до реалізації в Росії допущені презервативи Durex Pleasuremax, Durex Classic, Durex Fruity Mix, Durex Extra Safe, Durex Elite, Durex XXL, Durex Sensation, Durex Invisible.


Термін реєстраційного посвідчення не обмежений, але продавати засоби контрацепції, випущені до 22 вересня, не дозволено. У той же час, «Durex з анестетиком» і «Durex Real Feel з синтетичного латексу» ще перевіряються на якість і безпеку, а Durex Long Play, Durex Dual Extase і Durex RealFeel все ще заборонені до продажу в Росії.


Відзначимо, що рішення Росздоровнагляду про дозвіл продажу продукції Durex в РФ викликало шквал емоцій і жартів користувачів мережі. Сара Левіна написала: "Не даремно я радіо включила. Бадьорим і радісним голосом диктор повідомив, що презервативи Durex знову дозволили в Росії! Є в країні хороші вести!".


Нікотінка з брови: "Росздравнадзор дозволив продаж в РФ презервативів Durex XXL. Новина не для тебе".


Озвірілий Репетитор: "Відстояли презервативи Durex, відстоїмо і демократію".


Гур'янов Сергій: "- Китай провів випробування супутника квантової зв'язку. - Росія зняла заборону на продаж презервативів Durex".


Однак, деякі користувачі здивувалися такій ​​реакції і саркастично зазначили, що в країні нібито інших проблем немає.



Denis Aristov: "Да уж причина для підняття духа... Неначе долар знову опустився до 35 рублів, або плату за капремонт скасували".


тася Нікітенко: "ой, ви так радієте, що durex повернули, як ніби у вас секс є!".


Rus Net: "Це вже остаточне вставання з колін або ще належить через щось пройти?"


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий карикатурист  Сергій Йолкін в забавній карикатурі висміяв заборону на продаж презервативів в РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?