Нахабство судді під час затримання підірвало соцмережі: з'явилися відео
Категорія
Події
Дата публікації

Нахабство судді під час затримання підірвало соцмережі: з'явилися відео

Нахабство судді під час затримання підірвало соцмережі: з'явилися відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явились відео затримання 6 червня 2016 року в Полтаві голови Жовтневого районного суду Олександра Струкова за порушення правил дорожнього руху, що викликало неоднозначну реакцію користувачів мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковані на YouTube.


Відзначається, що спочатку правоохоронці мирно намагалися встановити діалог зі Струкова, але відео починається вже з фрази "Зупинися, а то стрілятиму". Оскільки поліцейські зазнали невдачі в спробах поговорити з суддею, вони попереджають його, що можуть викликати в підмогу ще один екіпаж.


На відео з камер патрульних поліцейських видно, як його намагаються затримати, а також його поведінку вже в поліцейській дільниці:



Відео: журналіст Геннадій Фетисов


Примітно, що замість того, щоб виплатити штраф в 255 грн за порушення ПДР, Олександр Струков судиться з поліцейськими, вимагає скасувати протокол і виплатити компенсацію вартості адвоката майже в 23 тис грн.


"Опубліковано довгоочікуване відео з камер патрульних поліцейських, які 6 червня затримували суддю Струкова за порушення ПДР. Так звик поводитися голова Жовтневого районного суду м.Полтави", - прокоментував відеозапис доцент полтавського вузу Ігор Гавриленко.


Інші користувачі також висловилися про подію: Vitali Phialkin: "Обуренню немає меж..."


Gennady Fetisov: "Дивіться, дивіться, на цього виродка в мантії. Яке хамство, яка впевненість, що він не буде покараний!"


Anton Chernyshev: "Ще хтось має сумніви, що: 1. знімати безглузду недоторканність - необхідно? 2. посилювати звернення поліції з у***ами?"


Віктор Шкаровській: "Суддя порушив ПДР, припарковавшись по правій стороні Гоголя, де стоянка заборонена. Міг би вибачитися, представитися і сказати, що має статус судді (щоб не витрачати час поліцейських). Він же повів себе по-хамськи, бажаючи продемонструвати свою перевагу і владу, яку має в місті. Це видно з його реплік, образ і стилю поведінки. Маніпулював тим, що він "нешкідливий пенсіонер". Брехав про своє ПІБ. До речі, цей сюжет яскраво демонструє, що старі менти і судді докладають великих зусиль, щоб принизити нових поліцейських, всіляко їх ображають, "вставляють палиці в колеса", а потім йдуть до своїх кабінетів і іржуть з приводу того, що вони як були вище закону, так і залишаються".


Ігор Убий-Вовк: "Чи подолаємо ми цю гидоту?".


Євген Прокопенко: "Суддя - доросла людина, а так неадекватно повівся. За "неправильну" парковку поїхав розбиратися до начальника райвідділу. Сам собі розголосу наробив".


Eugene Kompaniyets: "У Штатах, Канаді, і в Європі за те, що вийшов з машини без дозволу поліції, його без зайвих розмов повалили б мордою в асфальт, закували в кайдани і відвезли до відділку. Треба нашим поліцейським більше прав давати, а то вони цацкаються з таким мурлом..."


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі обурювалися кількістю "накопичень" в будинку судді-хабарника в Дніпрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?