У Польщі зарізали українця: стали відомі деталі інциденту
Категорія
Події
Дата публікації

У Польщі зарізали українця: стали відомі деталі інциденту

У Польщі зарізали українця: стали відомі деталі інциденту

У ніч на 9 жовтня під Варшавою в Польщі 44-річного громадянина України вдарили ножем в живіт, в результаті чого він помер в реанімації.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Польське радіо".


Подія трапилася на вечірці в населеному пункті Констанцин-Єзерна. Встановлено, що всі учасники святкування добре знали один одного і споживали алкоголь. За фактом інциденту затримали двох українців 30-ти і 45-ти років, одного поляка 45 років і українку 52 років. Також було знайдено ніж, яким скоїли вбивство.


"Уже встановлено, що між людьми виникла суперечка, всі учасники зустрічі були під впливом алкоголю. Троє українців перебували на території Польщі нелегально. Якщо вони не отримають звинувачення, то будуть депортовані. Перебування в Польщі чоловіка, який загинув, було легальним", - підкреслив місцевий правоохоронець Ярослав Савицький.


Як повідомляв ONLINE.UA,  під Любліном автобус з українськими номерами потрапив в ДТП, щонайменше три українця загинуло.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?