Російський міф лопне: журналіст розповів про вірний спосіб змінити країну
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський міф лопне: журналіст розповів про вірний спосіб змінити країну

Російський міф лопне: журналіст розповів про вірний спосіб змінити країну
Джерело:  Аctivatica

Відомий журналіст Аркадій Бабченко вважає підвищення якості освіти в Росії єдиним вірним способом змінити країну.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю журналіста "Activatica".


На думку Бабченко, в Росії просувається образ вигаданого Радянського Союзу. "Цей придуманий СРСР взагалі унікальний - православний, з монархом - канонізованим Сталіним на чолі. В Росії ніхто майбутнього не представляє. Немає ніякої стратегії розвитку навіть на найближчі пару років. Ніхто не знає, що буде з ним завтра. Країна оточила себе, як міхуром, міфом про православний Радянський Союз із царем. І до цього міфу і прагне. Коли небудь цей міф лопне", - розповів він.


Також журналіст зазначив, що головною проблемою РФ, що заважає позбутися цього міфу, є погана освіта. "Якщо головними російськими каналами зробити Discovery, National Geographic і AnimalPlanet, а в школах ввести викладання англійської як другої державної, то результати будуть зовсім інші. Але все знову впирається в замкнуте коло. Щоб це зробити, потрібна зміна... як би це сказати, що б під статтю не потрапити? Зміна діючої парадигми. А для зміни діючої парадигми розвитку - потрібно освічене населення", - підкреслив Аркадій Бабченко.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Аркадій Бабченко заявляв, що  Росія розвалиться при президенті РФ Володимирі Путіні так само, як це було з СРСР після "холодної війни" Радянського Союзу з США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?