Відомий історик підірвав мережу ставленням до пропагандистів на росТВ: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий історик підірвав мережу ставленням до пропагандистів на росТВ: опубліковано відео

Відомий історик підірвав мережу ставленням до пропагандистів на росТВ: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Російський історик і режисер  Євген Понасенков, який раніше назвав владу в Росії узурпаторами, а росіян, - черню, в ефірі росТВ критично висловився про російську пропаганду, що викликало бурхливу реакцію користувачів мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на програму "Відображення" російського телеканалу Ray TV.


В ході програми історик обговорив з ведучими, чи потрібно ставити пам'ятники Івану Грозному і Йосипу Сталіну, і назвав це "пропагандою злочину". Після бурхливого обговорення з ведучими і кандидатом психологічних наук історик вийшов зі студії.


"Злочинець, - це психічно хвора людина. Ставити пам'ятник такій людині, - злочин і маразм. Тут двох думок бути не може, якщо людина сама не злочинець, без нахилів, і не маразматик. Крім того, пам'ятники завжди ставляться не минулій епосі, а справжній. І поставлені пам'ятники Сталіну і Грозному, - це пам'ятники сьогоднішній агресії в країні і невігластво, - розповів Понасенков. - Вся проблема Росії в тому, що у нас до сих пір не визнані злочини, не засуджені, і ростуть покоління, які впевнені, що це добре".


"З часів нашої з вами шкільної програми ситуація погіршилася і стала більше нагадувати епоху Сталіна і Грозного, бо збільшилось неприйняття свобод, прав людини, західних цінностей", - додав він.


У мережі з'явився запис програми:



Слова російського історика викликали бурхливу реакцію користувачів мережі. Так, Tatyana Ribochka написала: "Живу на Донбасі. Моє місто окуповане російськими уб***ками. Буряти з автоматами в військових вантажівках, кадировці зі зброєю гуляють по моєму місту. Кілька разів просто за моїм селищем, ховаючись за нами, мирними, проросійські вбивці стріляли по Піскам. Всі росіяни несуть відповідальність за свого шизофреніка. Моя сім'я російська, але ми на все життя запам'ятаємо всі злочини, які накоїла Росія на нашій землі".



Ратібор Сімаргл: "Респект і повага історику. Радує, що на Роіссі є ще люди, що думають.."


Valery Samsonov: "Звичайний прийом: накинутися юрбою з криками, базаром на опонента. Пропагандони по іншому не можуть".



Галина Благова: "Браво! Хоч один в здоров'ї".


quart: "А давайте пам'ятник ще й Чікатіло поставимо. Адже він теж був хорошим, це все важке дитинство з нього вбивцю зробило. І вбив набагато менше, ніж Сталін і Грозний. Все ж була сильна людина, і розумна, якщо вже так довго ловили і стільки замочив. Це за логікою кандидатки псих. наук".



Valentin G: "Скріпи затріщали по швах".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в ефірі НТВ брат держдіяча РФ Анатолія Чубайса, філософ Ігор Чубайс вигукнув "Слава Україні!".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?