Росію засмутили щодо її нової військової бази
Категорія
Світ
Дата публікації

Росію засмутили щодо її нової військової бази

Росію засмутили щодо її нової військової бази
Джерело:  Gazeta.ru

Росія хотіла орендувати військову базу для розміщення Військово-повітряних сил РФ на території Єгипту, проте отримала жорстку відмову від єгипетського уряду.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Газета.ru".


У Росії хотіли взяти в оренду військову базу в населеному пункті Сіді-Баррані, яка колись належала СРСР. "Мова йде про 2019 рік - до цього часу, в тому випадку, якщо сторони домовляться, робота з відновлення бази може бути закінчена", - йдеться в повідомленні "Інтерфаксу".


Також агентство відзначало, що переговори про оренду проходять "досить успішно", однак пізніше представник адміністрації президента Єгипту Абдель Фаттаха ас-Сісі Аль-Юсеф спростував всю інформацію про можливе розміщення ВВС Росії в Єгипті.


«В Єгипта тверда позиція, що відкидає створення баз на його території», - підкреслив він.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Франції будували для Росії два вертольотоносця "Містраль", однак після анексії Криму продали їх Єгипту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?