Названа ознака майбутньої поразки Росії у війні з Україною
Категорія
Події
Дата публікації

Названа ознака майбутньої поразки Росії у війні з Україною

Названа ознака майбутньої поразки Росії у війні з Україною
Джерело:  online.ua

Згода російської сторони вести переговори про врегулювання  військового конфлікту на Донбасі  є ознакою скорого завершення війни на користь України.


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів відомий український волонтер Серж Марко.


Він вважає, що шанси України виграти війну на Донбасі дуже високі. "Те, що Росія взагалі сіла за стіл переговорів, то, що вона погодилася з Мінськими угодами... Треба розуміти, що у Росії зараз експедиційна операція. Вона зайшла на територію чужої держави, і їй треба там просуватися. Їй дуже це непросто дається", - підкреслив волонтер.


"Так, Росія з самого початку зробила плацдарм в Донецькій і Луганській областях. Але йти вперед, нав'язувати війну іншій державі і при цьому дотримуватися Мінських угод - це нонсенс. Я не знаю, чим Росії помахали перед носом під час (підписання, - ONLINE.UA) "Мінська", що вони погодилися на цей режим припинення вогню, на якесь відведення (військ, - ONLINE.UA)", - продовжив він.


"Ця війна стала абсолютно гібридної, але Росія на це пішла. Це вже перший крок. Це ще не перемир'я, ще не передача кордону, але це - перший крок. Значить, наступним кроком буде або ескалація конфлікту - але у РФ зараз економічні проблеми наростають таким сніжним комом, що я не думаю, що їм буде вигідна ця ескалація - або треба згортати "лавочку" і йти", - резюмував Серж Марко.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Росія вже торгується, як дорожче продати ДНР-ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?