Названі дата і місце зустрічі Порошенка з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Названі дата і місце зустрічі Порошенка з Путіним

Названі дата і місце зустрічі Порошенка з Путіним
Джерело:  РІА Новини

Саміт в "нормандському форматі" за участю президента України Петра Порошенка і глави російської держави Володимира Путіна  пройде 19 жовтня в Берліні.


Про це заявив помічник російського президента Юрій Ушаков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


"Поки передбачається 19-го числа", - підкреслив Ушаков у відповідь на питання про дату зустрічі лідерів "нормандського формату".


У той же час, заступник голови адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв заявляв, що зустріч в "нормандському форматі" може пройти в Берліні.


В "нормандську четвірку" входить Франція, Німеччина, Україна і Росія. Таким чином, для обговорення питання врегулювання ситуації на Донбасі зустрінуться президент Франції Франсуа Олланд, канцлер Німеччини Ангела Меркель, Петро Порошенко та Володимир Путін.


Нагадаємо, що  після затримання в Криму "українських диверсантів" президент РФ Путін заявив про безглуздість зустрічі в "нормандському форматі".


Як повідомляв ONLINE.UA,  зустріч в "нормандському форматі" пройде з ініціативи Франсуа Олланда і Ангели Меркель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?