У Кадирова і його соратника народилися сини: соцмережі веселяться
Категорія
Світ
Дата публікації

У Кадирова і його соратника народилися сини: соцмережі веселяться

У Кадирова і його соратника народилися сини: соцмережі веселяться
Джерело:  online.ua

У глави Чечні  Рамзана Кадирова  і голови парламенту Чечні Магомеда Даудова народилися сини, що насмішила користувачів мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram Кадирова і Даудова.


«Сьогодні в будинок мого дорогого брата, Глави Чеченської Республіки, Героя Росії Рамзана Ахматовича Кадирова прийшло величезне щастя - по милості Всевишнього у нього народився син Абдуллах - ще один продовжувач великого роду Кадирових, мій дорогий племінник», - написав Даудов.



«В сім'ї дорогого брата, Героя Росії, голови парламенту ЧР Магомеда Даудова велика подія - народився син Усман! Це десята, улюблена дитина», - розповів Кадиров.



Користувачі мережі бурхливо відреагували на народження синів у Кадирова і Даудова. Так, Санкційний фрукт написав в Twitter: "Новонароджений син Рамзана Кадирова взяв участь в турнірі ММА прямо в пологовому будинку. Наші джерела повідомляють, що новонароджений син Рамзана Кадирова відмовився від грудного молока, їсть м'ясо і пише кандидатську. Поки ми писали попередню новину, дитині подарували новий Rolls-Royce. Ходять чутки, що він очолить Слідчий Комітет".



Сід Вішес: "Чогось про інших губернаторів не повідомляють у кого хто народився".


Семен Волобуєв: "Це один і той же син? Рада їм та любов!"


Братик поїхати: "Через 16 років чекаємо нового героя Росії".


Георгій В .: "Розмножуються як кролики".


assjumper: "Немовлята народилися вже бородатими".


Гліб Новожилов: "Новонароджений син Кадирова відразу після пологового будинку відмовився від молока, почав їсти м'ясо, відмовився від іграшок і потягнувся до боксерських рукавичок тата".


Як повідомляв ONLINE.UA,  4 жовтня в Грозному відбувся Турнір Grand-Prix Akhmat 2016, в рамках якого пройшли три дитячих бою за участю синів Рамзана Кадирова (10, 9 і 8 років).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?