У спині вже місця для ножів немає: в мережі посміялися над дружбою Путіна з Ердоганом
Категорія
Світ
Дата публікації

У спині вже місця для ножів немає: в мережі посміялися над дружбою Путіна з Ердоганом

У спині вже місця для ножів немає: в мережі посміялися над дружбою Путіна з Ердоганом
Джерело:  online.ua

Президент Росії  Володимир Путін  оголосив про зняття продуктового ембарго з деяких сільгосптоварів з Туреччини, що викликало безліч саркастичних коментарів користувачів мережі.


Про це він заявив в ході прес-конференції за підсумками переговорів з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".


"Сьогодні уряд РФ прийняв рішення допустити на російський ринок цілу групу турецьких товарів - товари сільгоспвиробництва: кісточкові так звані та цитрусові продукти, - сказав Путін. - Російське сільське господарство не виробляє таких продуктів, а надходження на ринок турецьких може привести - і ми на це розраховуємо - до зниження цін на ці продукти".



Незакінчена мразь: "Все на благо головного спонсора ІГІЛ, що підло вдарив ножем в спину!!!"


Ury Elkin: "Якісь вони не веселі".


Не***вая Москва: "Продукти знову не отруєні, Ердоган не спонсор ІГІЛ. Тепер потрібно знайти кого ненавидіти замість Туреччини".


Арчібей: "Якщо чесно, за лушпинням пропаганди захопленого прийому Путіна в Туреччині, Ердоган попросив Путіна піти по-хорошому з Сирії".


sopp: "Так там в спині вже місця немає".



Як повідомляв ONLINE.UA, в ході зустрічі  Володимир Путін і Реджеп Тайіп Ердоган також домовилися про будівництво двох ниток газопроводу "Турецький потік".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?