Названа людина, що може багато розповісти про те, як Єфремов здавав Луганськ сепаратистам
Категорія
Події
Дата публікації

Названа людина, що може багато розповісти про те, як Єфремов здавав Луганськ сепаратистам

Названа людина, що може багато розповісти про те, як Єфремов здавав Луганськ сепаратистам
Джерело:  online.ua

Депутат Сєвєродонецької міськради Григорій Пригеба впевнений, що  екс-мер Луганська Сергій Кравченко, який організовував "антимайдан" в Луганську, міг би багато розповісти про колишнього лідера "Партії Регіонів" Олександра Єфремова.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


Прігеба підкреслив, що міг би розповісти Генеральній прокуратурі України такі самі  дані щодо Єфремова, які розкрив колишній депутат Володимир Ландик. "І Кравченко, якби отримав 12 років, теж би все про Єфремова розповів. І про себе б повідав: як він з грудня 2013 року організовував всі поїздки на "антимайдан". Так, тоді Кравченко стояв на Радянській у "табла" разом з заступником своїм Сашком Ткаченко: підписи збирали, спочатку людей автобусами відправляли до Києва, потім - потягами. Двісті гривень, пайкові - і відправляли на "антимайдан" людей. На ефірах сидів і розповідав: "Давайте візьмемось, давайте поїдемо, давайте захистимо нашого президента!" Він це робив. Потім Кравченко організовував "антимайдан" в Луганську", - розповів він.


Політик пояснив, що мав шістьох інформаторів на "антимайдані" в Луганську, тому знає, що Кравченко з заступником, нинішнім "главою адміністрації" Луганська Манолісом Пілавовим і главою ДКП "Експлуатаційно-лінійного управління автодоріг" Ігорем Гайдашем займався організацією "антимайдану".


"Там ці загородження, щити спорудили вже на ранок, шин навезли, - підкреслив Прігеба. - Комунальники звезли всі шини, пісок, щити. Привезли з ЕЛУ - воно в кілометрі від СБУ, у в'язниці на Московській. Дошки, метал звідти везли, менти пропускали. Зварювання там робили. За два дні все забарикадували, поставили протитанкові "їжаки", потім обплели колючим дротом".


Відео від 7 квітня 2014 року. Видно щити, про які згадує Прігеба


Нагадаємо, екс-депутат Партії Регіонів Володимир Ландик заявив, що колишній  лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов разом з Сергієм Кравченко заплатили $3 млн комуністу Спиридону Кілінкарову за його відмову від перемоги на виборах градоначальника в 2010 році.


Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Мер Луганська допомагав сепаратистам робити коктейлі Молотова - депутат з Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?