В Україні висунули умову зустрічі Порошенка з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні висунули умову зустрічі Порошенка з Путіним

В Україні висунули умову зустрічі Порошенка з Путіним
Джерело:  interfax.com.ua

Головною умовою зустрічі президента України Петра Порошенка з російським лідером Володимиром Путіним  є узодження «дорожньої карти» виконання Мінських домовленостей щодо Донбасу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на джерело «Интерфакс-Украина»  у дипломатичних колах.

"Україна не давала згоди на участь в саміті "Нормандської четвіркі". Поки не буде узгоджена "дорожня карта", яка передбачатиме виконання умов безпеки Мінська Росією, така зустріч не відбудеться", - заявило джерело.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у ЗМІ з'явилася інформація про ініціативу канцлера Німеччини Ангели Меркель і президента Франції Франсуа Олланда щодо проведення 19 жовтня у Парижі зустрічі у «нормандському форматі» за участю Петра Порошенка і Володимира Путіна.


Нагадаємо також, що після скандалу із затриманням у Криму "українських диверсантів" президент РФ Путін заявляв про безглуздість таких зустрічей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?