Концерт співачки-"кримнашистки" в Києві: з'явилася нова жорстка оцінка
Категорія
Культура
Дата публікації

Концерт співачки-"кримнашистки" в Києві: з'явилася нова жорстка оцінка

Концерт співачки-"кримнашистки" в Києві: з'явилася нова жорстка оцінка
Джерело:  Еспресо

Російська співачка Наташа Корольова, яка підтримала анексію Криму, є одним з солдатів тієї війни, що веде Кремль проти України.
Таку думку висловила українська письменниця і філософ Оксана Забужко, передає ONLINE.UA з посиланням на  Еспресо.TV.

«Королева і іже з нею - це такі ж солдати, як ті, що прийшли з "Градами" і "Буками" на нашу землю. Це такий собі СРСР, який поставили на паузу і кажуть, що це втрачений рай", - пояснила вона, коментуючи скандал навколо планів проведення концерту російської артистки в Києві.
Забужко зазначила також, що російська співачка є одним з елементів війни "глобалізації, епохи нових технологій, коли ви можете вбити самі себе».


«Це певною мірою відбулося в Криму і на частині Донбасу. Росія з нами воювала таким шляхом, а ми ні», - пояснила письменниця.
Крім того, вона розповіла, що подібне бомбардування є дистанційною русифікацією.
"20 років тому у нас почалася дистанційна русифікація культурного простору. Це запрограмований процес, він відбувався як бомбардування мізків, коли в будинках українців оселилася Наташа Корольова. Коли цей процес відбувається роками, то з часом виростає покоління, для якого Королева була завжди", - зазначила філософ.


За її словами, це технологія нової війни, коли треба бомбити міста, а мізки людей.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  директор палацу "Україна" Роман Нєдзєльский заявив, що концерт російської поп-співачки Наташі Корольової, запланований на 14 грудня у Києві, відбудеться, попри гучну критику.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?