Україна готується вийти з низки угод СНД
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна готується вийти з низки угод СНД

Україна готується вийти з низки угод СНД
Джерело:  Укрінформ

Україна має намір вийти з низки угод в рамках  Співдружності незалежних держав, які не потрібні українській державі, з мінімальними втратами для громадян країни.

Про це заявив директор політичного департаменту МЗС України Олексій Макеєв в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA з посиланням на  Укринформ.

"Це і не платити внески, і не брати участь в процесі вироблення будь-яких рішень, які не стосуються інтересів України і громадян України. Це залишити в силу лиш ті угоди, які працюють на Україну", - заявив він.
Дипломат підкреслив, що в силі залишаться лише домовленості, які "будуть працювати на Україну".
"Наші зусилля зараз спрямовані на те, щоб гідно, але з мінімальними втратами для громадян України вийти з тих угод, які не потрібні, і, можливо, зберегти механізми, які потрібні, наприклад, про пенсійне забезпечення", - сказав він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  голова МЗС Павло Клімкін запевнив, що Україна має в своєму розпорядженні низку дій проти Росії, що будуть більш жорсткими, аніж введення візового режиму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?