Росія перекинула на Донбас спецназівців: з'явилися фото і подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Росія перекинула на Донбас спецназівців: з'явилися фото і подробиці

Росія перекинула на Донбас спецназівців: з'явилися фото і подробиці
Джерело:  InformNapalm

Російські спецназівці Повітряно-десантних військ були перекинуті на Донбас з підмосковного міста Кубинка, і задіяні на Маріупольському напрямку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на звіт волонтерів  InformNapalm.

У відкритих джерелах волонтери знайшли докази присутності підрозділу 45 окремої бригади спеціального призначення Повітряно-десантних військ ЗС РФ в селищі недалеко від Широкино.
Зокрема, один з військовослужбовців російської бригади, Михайло Русинов, розмістив анкету з інформацією про себе на сайті знайомств, а пізніше прикріпив туди кілька фото.
На одному зі знімків Русинов зображений з товаришами по службі біля огорожі території своєї частини в Підмосков'ї.


Пізніше, з травня 2016 року, з'явилися його фото з району Новоазовська, а під кінець літа росіянин видалив все, що прямо доводило його незаконне перебування на території України. Також в профілі були змінені прізвище (Русинов на Нєізвєстний) і рік його народження (1993 на 1950).
У профілі Русинова у відкритому доступі залишилася пара фотографій з «української відрядження»: фото прапора російських окупаційних військ і селфі на узбережжі Азовського моря в районі села Безіменне.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  українська розвідка повідомила про серйозні втрати, яких зазнали російські окупанти на Донбасі.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?