У НАТО визнали для себе корисним досвід війни України з Росією: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

У НАТО визнали для себе корисним досвід війни України з Росією: з'явилося відео

У НАТО визнали для себе корисним досвід війни України з Росією: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

У НАТО вважають для себе важливим український досвід ведення збройного протистояння з Росією на Донбасі.
Про це заявив керівник Бюро національної безпеки Польщі Павел Солох після зустрічі з секретарем РНБО України Олександром Турчиновим, передає ONLINE.UA з посиланням на відео брифінгу, опубліковане в youtube.

«Нашою метою є спільне бачення і розуміння майбутнього. І, звичайно, найголовніше питання, який ми вирішуємо, щоб українське питання не було забуте і відсунуте «на поля» міжнародної політики», - сказав він.
У той же час, Солох підкреслив, що "безпека України - це не тільки питання безпеки Польщі і Балтійських країн, так званого східного флангу НАТО, - це питання міжнародної європейської безпеки».


«Ми постійно нагадуємо нашим партнерам в Європі, хто є агресором, а хто - постраждалою стороною. В процесі реалізації Мінських угод ми постійно робимо акцент на цьому », - розповів польський чиновник.
Солох зазначив, що «Польща високо оцінює досягнення України на шляху реформ, особливо з огляду на те, що вони реалізуються в умовах бойових дій на Донбасі".


«Хочу запевнити, що головним питанням Польщі є збереження єдності і партнерства на рівні НАТО і Євросоюзу з Україною - братської і дружньою країною - для збереження єдиного фронту по відношенню до агресора», - резюмував глава Бюро нацбезпеки Польщі.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  українські волонтери показали докази наявності російського спецназу під Маріуполем, на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?