На Волині спіймали бандита, який влаштував "бойовик" з заручниками: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

На Волині спіймали бандита, який влаштував "бойовик" з заручниками: з'явилися фото і відео

На Волині спіймали бандита, який влаштував "бойовик" з заручниками: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

На Волині вдалося затримати злочинця, який раніше втік з-під конвою, взявши в заручники правоохоронців і погрожуючи гранатою.


Про це заявив перший заступник голови Нацполіціі, начальник кримінальної поліції Вадим Троян, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції України.


40-річний чоловік підозрювався в скоєнні розбійних нападів. У середині вересня 2016 року, коли він під конвоєм потрапив в одну з лікарень Луцька, здійснив зухвалу втечу.


"У лікарні він попросився в туалет, звідки вийшов з гранатою, обеззброїв конвой і зник. Під час втечі він взяв у заручники двох правоохоронців, забарикадувався з ними в одному з приміщень. Потім зловмисникові вдалося втекти, а заручників він відпустив", - розповів Троян.


Співробітники Нацполіціі у Волинській області та Служби безпеки України провели затримання правопорушника в приватній квартирі, де той проживав разом зі спільником.


Правоохоронці вже вилучили з квартири зброю. На даний момент проводяться обшуки і вирішується питання про затримання інших причетних до втечі підозрюваного в розбої з-під конвою. У мережі з'явилися фото і відео затримання злочинця:


Відео: YouTube/Національна поліція України


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі  з'явилося відео затримання в Борисполі найманця, що воював на боці бойовиків ДНР.


Фото: npu.gov.ua




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?