"Інцидент" з бойовою машиною десанту: Генштаб зробив заяву
Категорія
Події
Дата публікації

"Інцидент" з бойовою машиною десанту: Генштаб зробив заяву

"Інцидент" з бойовою машиною десанту: Генштаб зробив заяву
Джерело:  online.ua

Генеральний штаб Збройних сил України спростував  інформацію про аварію бойової машини десанту БМД-2 під Херсоном.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Генштабу.


"У соціальних мережах поширюється відеоролик, розміщений на YouTube-каналі, який демонструє, що українська бойова техніка нібито розбилася через передчасне спрацювання ПРС при десантуванні з літака", - йдеться в повідомленні.


"Автор відеоролика намагається за допомогою монтажу видати це за достовірну новину. Високомобільні десантні війська повідомляють, що зазначена інформація не відповідає дійсності", - додали в Генштабі.



Відзначимо, що відеоролик з фейковою катастрофою БМД був опублікований на каналі Ukrainian Military Channel в YouTube 9 жовтня, і зібрав майже 200 тис переглядів. Автори ролика стверджують, що на відео відображений крах БМП-2, який стався через передчасне спрацювання парашутно-реактивної системи під час скидання військової техніки.


Примітно, що відео встигло пошириться не тільки в українських, але і в російських ЗМІ:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше недалеко від українсько-російського кордону  в Ростові двигун військового літака Ан-26 загорівся під час тренувального польоту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?