Це кривава помста: Козловський висловився про конфлікт з Кондратюком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це кривава помста: Козловський висловився про конфлікт з Кондратюком

Це кривава помста: Козловський висловився про конфлікт з Кондратюком
Джерело:  svitske.1plus1.ua

Український співак Віталій Козловський прокоментував конфлікт зі своїм екс-продюсером, заявивши, що він намагався все улагодити, але Ігор Кондратюк вирішив вести боротьбу і мстити.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Світське життя".
Як відомо, Козловському заборонили покидати межі України протягом 83 років за порушення авторських прав. Такому рішенню сприяв його колишній продюсер. Кондратюк звинуватив артиста в регулярному порушенні авторських прав.
Проте Козловський все ж переконаний, незабаром скоро у нього з'явиться можливість виїжджати за кордон.
"Насправді, невиїздним я вже є півтора місяці, навіть більше. Звичайно, ми вже подаємо апеляцію", – розповів Козловський в інтерв'ю Катерині Осадчій.
"Такого не може бути, бо я буду сплачувати. Як-не-як, але ми прийдемо до того, щоб все улагодити. І виїздним я все одно буду. Я тебе переконую, я себе переконую і знаю, що так воно і буде. Мене в цьому переконали мої юристи", - додав співак.
Віталій впевнений, що Кондратюк йому мститься, і не хоче йти на мирову.
"Я не хочу цього конфлікту і ніколи його не хотів. Навпаки, завжди намагався з Кондратюком якось улагодити це питання. Намагався піти на мирову, був ініціатором зустрічі з ним, але він постійно відмовлявся, казав, що йому це нецікаво, що йому цікава кривава помста. Це його слова. Його цікавить тільки кривава помста. Тому що за мене вступилися навіть дуже серйозні люди, які готові були улагодити з ним відношення. Але він сказав "Ні, Козловський образив мою дружину". Це для мене взагалі нонсенс, я не пам'ятаю такого. Тому це кривава помста з його стоорони", – розповів Козловський.


Нагадаємо, раніше Козловський гнівно висловився про свого екс-продюсера Ігоря Кондратюка, з яким припинив співпрацю чотири роки тому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?