Російський політик висунув Путіну страшне звинувачення по Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський політик висунув Путіну страшне звинувачення по Україні

Російський політик висунув Путіну страшне звинувачення по Україні

Російський опозиціонер Михайло Ходорковський звинуватив  президента РФ Володимира Путіна  у фінансуванні вбивства тисяч українців і варварських бомбардуваннях сирійського Алеппо.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.


Виступаючи на форумі пам'яті Бориса Нємцова, вбитого під стінами Кремля у Москві,Ходорковський висловив упевненість в тому, що Путін і його партія виграли парламентські вибори в Росії завдяки 15% громадян країни.


«Всього за допомогою 15% громадян, з яких 5 млн чиновники, армія і спецслужби, а ще 11 - залежні бюджетники, Путін знову присвоїв собі право змінювати Конституцію, витрачати гроші на варварські бомбардування Алеппо, на поставки зброї для вбивства тисяч українців, на відміну договору щодо утилізації плутонію», - заявив він.


При цьому Ходорковський зазначив, що йому хотілося б задати питання  президенту Франції Франсуа Олланду, котрий запросив Путіна на зустріч в Париж.

«З ким президент Франції планує зустрічатися - з членом клубу лідерів цивілізованих, демократичних країн або з людиною, чия влада тримається на корупції, страху і пропаганді геббельсівського типу?» - Сказав опозиціонер.
У той же час політики визнав, що йому відомо про людей в Німеччині, які закликають «вести з Путіним бізнес, як зазвичай»: «Ті, хто бере гроші у путінського оточення, щоб захищати їх інтереси. Крадені гроші».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  українські волонтери опублікували докази присутності російського спецназу під Маріуполем на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?