Бойовики атакують під Маріуполем: з'явилися сумні подробиці і відео з передової
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики атакують під Маріуполем: з'явилися сумні подробиці і відео з передової

Бойовики атакують під Маріуполем: з'явилися сумні подробиці і відео з передової
Джерело:  5 канал

Бойовики так званої ДНР не припиняють  обстрілювати позиції бійців АТО на Маріупольському напрямку, в результаті чого загинув один військовослужбовець, дев'ять було поранено. Ще одного військового поранили в Мар'їнці.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "5 канал".


Стрілянина ведеться по Водяному і Широкино з боку населених пунктів Саханка і Ленінське, які знаходяться під контролем сепаратистів. При цьому, крім мінометів застосовується ще й ствольна артилерія. Українські військовослужбовці відповідають на обстріли, проте використовують озброєння, не заборонене Мінськими угодами.


Незважаючи на те, що в зону перестрілки не пускають журналістів, шум розриву снарядів чути на відстані в кілька кілометрів. Військові стверджують, що в результаті агресії бойовиків страждають мирні жителі. Так, в ході мінометного обстрілу Водяного постраждали будинки цивільних, а також була поранена 78-річна жінка.


У мережі з'явилося нове відео з передової:


Відео: YouTube/5 канал


Крім іншого, відомий блогер і волонтер Семен Кабакаєв написав в Facebook про ситуацію на фронті: "У нас зараз є втрати, 1-200, 9 осіб 300х Маріупольський напрямок. Один 300 на Мар'їнці. Така мета перемир'я. Зараз йдуть жорстокі перестрілки на лінії розмежування".


Як повідомляв ONLINE.UA,  на Маріупольський напрямок з Підмосков'я перекинули спецназівців ВДВ РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?