Кадирова жорстоко висміяли в популярному американському телешоу: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Кадирова жорстоко висміяли в популярному американському телешоу: з'явилося відео

Кадирова жорстоко висміяли в популярному американському телешоу: з'явилося відео

Ведучий вечірнього шоу Last Week Tonight на американському каналі HBO Джон Олівер висміяв в прямому ефірі  главу Чечні Рамзана Кадирова.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ленту.ру".


"Їхній лідер Рамзан Кадиров відомий порушенням прав людини, тісним зв'язком з Путіним і його феноменальним Інстаграмом, де його можна спостерігати, серед іншого, таким, що намагається замутити з оленем", - каже ведучий.


На відео Кадиров цілує оленя.


"Можна сказати, навіть олень думає: ну, раз поцілуємося, раз я олень і теж тупий, але чи не краще тобі керувати республікою?!", - жартує Олівер.


Також він пригадав лідеру Чечні кішку, яку той загубив у травні. Ведучий нагадав, що тоді запропонував глядачам своєї програми допомогти Кадирову в пошуках зниклого вихованця: для цього вони повинні були розміщувати в соціальних мережах наведення з хештегом #findkadyrovscat. Кадиров у відповідь розповів, що отримав багато фотографій від людей, які стверджували, що бачили тварину "у Владивостоці, Японії, Ісландії, Новій Зеландії і навіть в Овальному кабінеті Білого дому".




Як повідомляв ONLINE.UA,  у Кадирова і голови парламенту Чечні Магомеда Даудова народилися сини, що насмішило користувачів мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?