П'яні гості Києва влаштували в столиці серйозну ДТП: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

П'яні гості Києва влаштували в столиці серйозну ДТП: з'явилися фото

П'яні гості Києва влаштували в столиці серйозну ДТП: з'явилися фото
Джерело:  ДТП.kiev.ua

На київській набережній п'яна компанія з Житомира потрапила в ДТП, в результаті якої дівчина була госпіталізована з важкими травмами.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  dtp.kiev.ua.


У салоні автомобіля перебувало шестеро хлопців і одна дівчина з Житомира, які, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вирішили покататися по нічному Києву. На Набережному шосе водій не впорався з керуванням автомобіля і в'їхав у відбійник.


Від удару дівчина вилетіла з салону через лобове скло, отримавши закриту черепно-мозкову травму і струс головного мозку.


Водій на прохання правоохоронців пройшов тест на драгері, який показав 1,05 проміле алкоголю в крові. У мережі з'явилися фотографії з місця події.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Києві п'яні пішоходи перебігали дорогу в невстановленому місці і стали причиною серйозної ДТП, в якій постраждало чотири людини.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?