Висловлювання про Крим українського продюсера обурило соцмережі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Висловлювання про Крим українського продюсера обурило соцмережі

Висловлювання про Крим українського продюсера обурило соцмережі

Відомий український режисер і креативний продюсер талант-шоу "Голос країни" Олег Боднарчук вважає, що українські артисти мають виступати в окупованому Росією Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook режисера.
Боднарчук розмістив на своїй сторінці в соцмережі пост, чим викликав обурення у користувачів мережі.
"Запитали у однієї співачки: Крим - це Україна? Вона відповіла: Так! Всі зааплодували. А можу я заспівати в Криму, - запитала вона. Ні! А чому? Тому що, це не зовсім Україна! - відповіли вони. Завіса. Ви самі коли забороняєте там виступати українським артистам, чиїм Крим вважаєте? - запитую я у них", - написав продюсер.


"Ну, якщо б там виступив Океан Ельзи - в цьому було б багато користі для України", - додав продюсер.
Підписчики Олега розділилися на два табори. Одні вважають, що виступ українських артистів на окупованій території - зрада.
"Крим окупований ворогом. Виступати там - рівнозначно виступу перед Гітлером в 1942".



Інші же, навпаки, розділяють думку режисера. Проте їх меншість.
"Я вважаю, що співак - це робота, де платять, там нехай і співає, хоч у Криму, хоч у західній Україні, хоч у біса лисого".
Як повідомляв ONLINE.UA, Віталій Козловський поділився своєю думкою відносно гастролей в анексованому Криму. Співак зізнався, що йому поступають пропозиції, щодо виступу там, але він відмовляється.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?