Хакери-сепаратисти висунули ультиматум ватажкам ДНР і ЛНР: соцмережі веселяться
Категорія
Події
Дата публікації

Хакери-сепаратисти висунули ультиматум ватажкам ДНР і ЛНР: соцмережі веселяться

Хакери-сепаратисти висунули ультиматум ватажкам ДНР і ЛНР: соцмережі веселяться
Джерело:  online.ua

Проросійські хакери Sprut, які раніше зламали аккаунт прес-центру Штабу АТО в Facebook, стали погрожувати ватажкам бойовиків ЛНР і ДНР Ігорю Плотницькому і Олександру Захарченко, чим насмішили користувачів мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.


"Пан Плотницкий, ми вимагаємо від вас розформувати підрозділ "МГБ", який знищив польових командирів Мозгового ( ватажок банди бойовиків ЛНР "Привид" Олексій Мозговий, убитий 7 березня 2015 року, - ред.), Бєднова (ватажок банди бойовиків ЛНР "Бетмен" Олександр Беднов, убитий 1 січня 2015 року, - ред.) і т.д. У вас рівно 7 днів на розформування "МГБ". Якщо наші вимоги не будуть виконані, то ми самі почнемо викладати у всіх наших джерелах документацію і запис розмови. Час пішов!", - заявили хакери.


"І говоримо так само пану Захарченко: якщо ви не перестанете продавати гуманітарну допомогу, яка надіслана не вам, а народу ДНР, то ви будете наступним. Ми все бачимо і за вами спостерігаємо", - додали сепаратисти.


Свою заяву зломщики завершили фразою: "Ми КіберБеркут! Ми не забуваємо! Ми не прощаємо!".



Користувачі мережі посміялися з таких загроз ватажкам бойовиків. Так, Дон Корлєоне: "Да что-то я не зрозумів - бігти вже за попкорном або почекати тотального преса і на Захера, - щоб бігти за півасіком і рибкою?))))".


Necro Mancer: "Почекаємо 10 днів, вони ж тільки плотва поки загрожують, Захару тільки жовту картку виписали".


Користувач Zalizovskiy, в свою чергу, згадав про так званої "флешці Дрьомова", яку так званий  "польовий отаман" сепаратистів Павло Дрьомов, ліквідований в кінці 2015 року, залишив одному з адвокатів. Вважається, що на флешці нібито містяться дані про події на Донбасі 2014-2015 років.


Necro Mancer: "Тут крутіше - папка "КіберБеркут".



Ozeret_koci: "Новий сезон)) Флешка-2 у всіх кінотеатрах країни".


SalamandraUA: "Ігрища д**ілів, блін".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російські хакери зламували сайт Інформаційного центру Ради національної безпеки і оборони України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?