Прикривався дитиною в колисці: Нацгвардія зловила бойовика ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Прикривався дитиною в колисці: Нацгвардія зловила бойовика ДНР

Прикривався дитиною в колисці: Нацгвардія зловила бойовика ДНР
Джерело:  ngu.gov.ua

На одному з блокпостів у Донецькій області бійці Національної гвардії України затримали бойовика ДНР, який прикривався жінкою і маленькою дитиною.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу НГУ.
"Близько 22 години з боку тимчасово окупованій території через пункт пропуску намагався пройти людина в компанії жінки з дитиною», - йдеться в повідомленні.


За словами гвардійців, ймовірно, чоловік сподівався, що наявність дитини під час перевірки документів відверне увавгу бійців, проте після того, як у нього було виявлено паспорт зі штампом ДНР, начальник зміни наполіг на огляді дитячої колиски.
"В пелюшках гвардійці виявили пакет документів, серед яких був військовий квиток на ім'я затриманого з печаткою і логотипом ДНР", - підкреслили в НГУ.
Після цього чоловік був затриманий за підозрою у злочині «сприяння терористичній діяльності» і переданий співробітникам СБУ.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  українські волонтери обнародували докази присутності спецназівців з-під Москви під Маріуполем на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?